Chamäleon Ztmavovač červený 400ml

Ztmavovač červený je transparentní barva na plasty i sklo se zanecháním struktury podkladu. Charakteristika: vysoce kvalitní akryl, rychleschnoucí, odolný vůči povětrnostním vlivům, tvrdý povrch, dobrá pružnost, vynikající přilnavost, velmi dobrá kryvost.  Teplotní odolnost: až do 80°C. Pro optimální přípravu laku očistěte brzdové třmeny přípravkem čistič brzd a poté použijte primer pro lepší přilnavost. Barva: červená.

Proces aplikace:
Příprava:
 Před demontáží kola vozidlo zvedněte, dbejte na svou bezpečnost. Očistěte povrch od tuku a nečistot, např. pomocí čističe brzd a pomocí kovového
kartáče
. Zabraňte znečištění brzdových kotoučů, brzdových destiček a okolí před sprejovou mlhovinou, dobře okolí zamaskujte. Barva může být nastříkána přímo na brzdové třmeny, ale pro lepší přilnavost doporučujeme použít Primer.
Lakování:
 Před použitím protřepejte plechovku po dobu 3 minut. Otestujte sprej na neviditelném místě. Stříkejte ze vzdálenosti 20 -30 cm. Naneste v několika tenkých vrstvách v 3-5 minutových intervalech a to na suché opravované místo. Nestříkejte na povrch natřený lakem ze syntetické pryskyřice!

Tipy pro zpracování:
Chraňte objekt a jeho okolí před sprejovou mlhovinou. Teplota by se měla pohybovat mezi +10 a +25 °C, max. vlhkost vzduchu 60%. Skladujte na suchém místě. Chraňte před přímým slunečním zářením a jinými zdroji tepla. Používejte pouze za suchého počasí, na místech chráněných před větrem a v dobře větraných místnostech. Postupujte podle výstražných pokynů na štítcích!

Standardní věty o nebezpečnosti

H222-H229 Extrémně hořlavý aerosol. Nádoba je pod tlakem: při zahřívání se může roztrhnout.
H319 Způsobuje vážné podráždění očí.
H336 Může způsobit ospalost nebo závratě.

Parametry

Barva transparentní červená
Balení 400 ml
Typ autoopravárenství/lak
Účinnost Velmi dobrá
Použitelné pro sklo, transparentní plasty, dřevo, lampy, žárovky, kovy
Skladovatelnost 10 let, při správném skladování 10 let (10°-25 °C, při vlhkosti vzduchu max. 60 %)